keuzes maken

Coaching

Ik ondersteun mensen in hun zoektocht naar wat echt belangrijk is, in werk en in het leven. Mijn 20 jaar ervaring als coach zet ik hiervoor in, aangevuld met vele opleidingen en permanente vorming.

Loopbaan-begeleiding

Loop je vast in je werk? Ben je de balans kwijt? Wil je iets anders maar weet je niet wat? Op zoek naar meer zin in je werk?

In een reeks van gesprekken gaan we samen op zoek naar wat telt in je werk, waar je dat vindt en hoe je dat kunt bereiken. Samen kijken we naar jou noden, de context waarin je best floreert en de arbeidsmarkt.

Sinds 2004 werk ik als loopbaancoach. Ik ondersteun de klant en onderzoek met een waarderende blik, werk met verhalen als rode draad.

Ik werk met loopbaancheques, een cheque kost 40€ voor 4u. Soms ook in groepen.

Hier vind je alles over de aanpak van loopbaanbegeleiding.

Coaching met zin

Waarom doe je wat je doet? Wat kan je leven meer zin geven?

In een reeks gesprekken en vooral door veel vragen, gaan we op zoek naar wat voor jouw zingeving is en hoe je meer betekenis kunt geven aan je leven.

Wat vind ik nu écht belangrijk? Hoe kan je bijdragen aan de maatschappij? Maar kan ik tegelijkertijd ook heel dicht bij mezelf blijven.

Ik werk met het beeld van de Ikigai, de plek waar je gelukkig oud kunt worden. Dat is de plek waar je gewaardeerd wordt voor wat je inzet, met liefde en als bijdrage aan de wereld.

Ook bij studiekeuzecoaching gebruiken we deze insteek.

Coaching (persoonlijk) leiderschap

Ben je klaar om je eigen leven in handen nemen? Daarover in gesprek gaan met de mensen rondom je? Je rol als leidinggevende van een team of van jezelf.

Of je nu ondernemer of bediende bent, je bent klaar om je eigen weg te banen, keuzes te maken en ervoor te gaan.

Ik sta je graag bij in die zoektocht, werk met ervaringen uit jouw praktijk en help die te kaderen.

Mijn eigen ervaring als leidinggevende en de nodige opleidingen rond dit thema komen hierbij goed van pas.

Dit kan zowel buiten als in samenwerking met je werkgever gebeuren.

Je vind met ook op de website van Vind-een-coach

Klanten die door mij gecoacht zijn komen hier aan het woord.

Praktisch

Ik werk vanuit de multidisciplinaire groepspraktijk Harmonie, Jan Van Rijswijcklaan 31 te 2018 Antwerpen. Vlot bereikbaar met openbaar vervoer, fiets of zelfs auto.

Je vindt me daar elke dinsdagavond en woensdagvoormiddag.

En coach ook wandelend, in een groene omgeving in de buurt (vrijdag namiddag of zaterdag). En voor wie ver weg woont, werk ik ook online via videogesprekken.

Boeken voor een gesprek kan rechtstreeks via deze link in mijn online agenda.

Een selectie uit mijn inspiratiebronnen, boeken waar ik me graag door laat voeden. Over coaching, zingeving, therapie, filosofie en persoonlijk leiderschap.

Vrijblijvend kennismaken?