Klanten

Tussen 2004 en vandaag heb ik al heel wat klanten kunnen coachen, zien groeien en stralen. Soms na jaren komen ze terug, met een nieuwe loopbaanvraag in een andere fase.

Hier enkele klanten die in eigen woorden vertellen wat mijn coaching voor hen betekende.

Dit zeggen mensen over Marieke :

Je bent met mij op zoek gegaan naar mijn ondergesneeuwde idealen. Met veel empathie en zonder enige druk leerde je me nadenken over mezelf en hielp je me die reflecties te verwoorden en te ordenen. Je persoonlijke aanpak, je aanzet tot out of the box denken en je expertise hebben mij ontzettend geholpen bij het vinden van een job die meer aansluit bij wie ik ben. Hartelijk dank!

Jo D. 2023

Je gaf me de kracht om dingen in vraag te stellen en vanop een afstand te bekijken. Om stappen te ondernemen die me verder konden brengen. Om voor mezelf op te komen. Om eindelijk in mezelf en mijn kunnen en talenten te geloven. En als kers op de taart hield ik er ook nog eens mijn droomjob aan over.
Dankjewel voor alles, Marieke!!

Inne VB, 2023

Een tweetal jaar geleden heb ik loopbaanbegeleiding gevolgd bij jou. Op dat moment was ik nog tevreden in mijn job maar er borrelde toch iets in mij dat snakte naar verandering. Vorig jaar ben ik gestart met een nieuwe studie en die combineer ik nu met een nieuwe parttime job als coördinator Ik wil je nog bedanken voor het traject dat ik bij je gelopen heb. 

J.V 2023

Dag Marieke, sinds januari is dit mijn nieuwe job. Nog vaak kan ik het niet geloven dat ik op deze plek werk want bij de collega’s vind ik nu wel aansluiting, de inhoud geeft me voldoening, ik kan me meer ontplooien en mijn zelfvertrouwen groeit. Dus BEDANKT ook, topcoach 🙂

Charis S 2022

Bedankt voor je coaching deze morgen Marieke: ik word daar altijd zo vrolijk van, jij geeft mij telkens nieuwe moed! Ik ben vast van plan om mij met jouw nieuwe opdracht intensief bezig te houden… ik kijk al uit naar ons ‘afsluitertje’ in mei of juni: een mooiere start voor de zomer kan ik mij niet wensen …

whatsapp berichtje van M.Vd, april ’21

Ik zit hier juist een beetje radeloos te proberen uit te stippelen hoe het verder zal gaan in mijn leven en dan kwam de gedachte binnen – ik kan misschien eens met Marieke praten. Alleen de gedachte voelde al als een grote opluchting.

als je dit soort bericht in je mailbox vindt… (jan 2021)

Het was een vergeten droom, die dankzij mijn loopbaancoaching bij jou, nu werkelijkheid gaat worden.

Ann Schoeters, 19.11.2020

Ik zie nu dat er kansen zijn voor mij en ik mijn lange termijn in het oog moet houden. Ik wil u ook even echt bedanken om mijn klankbord geweest te zijn en dat u me de dromenvanger heeft leren kennen! Ik voel dat ik deze nog ga gebruiken! 

Sarina, 14.09.2020

Ik ben heel blij in mijn job. Na anderhalf jaar ken ik zo’n beetje de dagdagelijkse routines. Gaandeweg groeien we in ons zelfsturend team naar de taken die ik het liefst doe. Heel fijn. Bedankt voor de sessies die me geholpen hebben om hier te geraken.

Inge N, 04.07.2020

Ik volgde enkele jaren geleden begeleiding bij jou. Altijd super tevreden over geweest. Temeer omdat het handvaten heeft gecreëerd waarop ik steeds kan terugvallen. Ik wou je hiervoor nog eens bedanken.

Maarten Gregoir, 29.06.2020

Bedankt voor jouw luisterend oor, jouw gerichte vragen, jouw empathie en begrip, jouw herkenning en het delen van wijsheid …. 

L.ucia Fetzer, 09.21.2019

Veel steun en goed advies bij het verwerken van ‘tegen de eigen grenzen aan te lopen’

Veerle F, 18.5..2020

Uit de tevredenheid enquête

Ze heeft mij enorm geholpen om mijn zelfvertrouwen terug op te krikken. Je wordt ondersteund om je blik te verruimen en andere mogelijkheden te zien. (Anoniem)

Marieke is vriendelijk, open, verstandig, positief, voldoende kritisch naar wat ik aanbracht in de gesprekken, creatief omgaan met wat ik aanbracht, oplossingsgericht, … (Anoniem)

Uit getuigenissen

De loopbaancoaching bij Marieke was echt zinvol voor me, alhoewel het ook wel confronterend was. Ze nam geen genoegen met halve antwoorden, en zette me voor keuzes. Ik botste op veel ja-maars bij mezelf. 

D. V. 2016

Het ging breder en dieper dan ik verwacht had. Ik had echt een buitenstaander nodig die zonder voorgeschiedenis, zonder praktische bezwaren en zonder te vervallen in clichés, mee dacht en keek. En die vond ik in mijn loopbaancoach. D.V 2016

Hoe heb jij de coaching ervaren? Hierbij alvast de uitnodiging om te laten weten hoe het met je gaat en wat je is bijgebleven.

Getuigenissen:

Verhalen kunnen zo veel meer vertellen, ze tonen de diversiteit van trajecten en personen, getuigenissen van voor- en na een traject.

Deze mensen werden door Marieke gecoacht bij Werk met Zin. Zij deelden hun verhaal:

Helena, zelfstandig cateraar, 43 jaar

De loopbaancoaching was voor mij het sudderpotje! Daar is het plan begonnen. Maar ik heb er ook echt van wakker gelegen, het was een grote stap

Lees hier het verhaal van Helena

Dieter, bio-ingenieur, 28 jaar

Ik moest blijven dromen om de waarheid tegen te komen” Al een tijd was Dieter ontevreden op het werk. Hij kwam slechtgezind thuis, had last van stress en wist eigenlijk niet zo goed waarom.

Lees hier het verhaal van Dieter

Sue, trainer, 36j

Tijdens de loopbaancoaching werden via opdrachten mijn diepere waarden helder. Dit vormde voor mij een confronterende spiegel met mijn alledaagse werkelijkheid. Hiermee moest ik aan de slag! De uitdaging zat dieper dan mijn initiële vraag over de situatie op mijn werk.

Lees hier het verhaal van Sue

Ali Salah, IT medewerker, 31 j

Marieke leerde mij om mijn toekomst stap per stap te plannen. Soms was ik iets te ongeduldig en wilde ik te snel gaan. Het helpt ook om iemand te hebben die je begeleidt bij de problemen die je ondervindt bij het zoeken naar werk. Iemand die van buitenaf meekijkt.” 

Lees hier het verhaal van Ali Salah

Zin om er zelf aan te beginnen?