Klanten

Tussen 2004 en vandaag heb ik al heel wat klanten kunnen coachen, zien groeien en stralen. Soms na jaren komen ze terug, met een nieuwe loopbaanvraag in een andere fase.

Hier enkele klanten die in eigen woorden vertellen wat mijn coaching voor hen betekende.

Dit zeggen mensen over Marieke :

Ik zie nu dat er kansen zijn voor mij en ik mijn lange termijn in het oog moet houden. Ik wil u ook even echt bedanken om mijn klankbord geweest te zijn en dat u me de dromenvanger heeft leren kennen! Ik voel dat ik deze nog ga gebruiken! 

Sarina, 14.09.2020

Ik ben heel blij in mijn job. Na anderhalf jaar ken ik zo’n beetje de dagdagelijkse routines. Gaandeweg groeien we in ons zelfsturend team naar de taken die ik het liefst doe. Heel fijn. Bedankt voor de sessies die me geholpen hebben om hier te geraken.

Inge N, 04.07.2020

Ik volgde enkele jaren geleden begeleiding bij jou. Altijd super tevreden over geweest. Temeer omdat het handvaten heeft gecreëerd waarop ik steeds kan terugvallen. Ik wou je hiervoor nog eens bedanken.

Maarten Gregoir, 29.06.2020

Bedankt voor jouw luisterend oor, jouw gerichte vragen, jouw empathie en begrip, jouw herkenning en het delen van wijsheid …. 

L.ucia Fetzer, 09.21.2019

Veel steun en goed advies bij het verwerken van ‘tegen de eigen grenzen aan te lopen’

Veerle F, 18.5..2020

Ze heeft mij enorm geholpen om mijn zelfvertrouwen terug op te krikken. Je wordt ondersteund om je blik te verruimen en andere mogelijkheden te zien. (Anoniem)

Marieke is vriendelijk, open, verstandig, positief, voldoende kritisch naar wat ik aanbracht in de gesprekken, creatief omgaan met wat ik aanbracht, oplossingsgericht, … (Anoniem)

Wat vond jij van de coaching? Hierbij alvast de uitnodiging om te laten weten hoe het met je gaat en wat je is bijgebleven.

Getuigenissen:

Verhalen kunnen zo veel meer vertellen, ze tonen de diversiteit van trajecten en personen, getuigenissen van voor- en na een traject.

Deze mensen werden door Marieke gecoacht bij Werk met Zin. Zij deelden hun verhaal:

Helena, zelfstandig cateraar, 43 jaar

De loopbaancoaching was voor mij het sudderpotje! Daar is het plan begonnen. Maar ik heb er ook echt van wakker gelegen, het was een grote stap

Lees hier het verhaal van Helena

Dieter, bio-ingenieur, 28 jaar

“Ik moest blijven dromen om de waarheid tegen te komen” Al een tijd was Dieter ontevreden op het werk. Hij kwam slechtgezind thuis, had last van stress en wist eigenlijk niet zo goed waarom.

Lees hier het verhaal van Dieter

Sue, trainer, 36j

“Tijdens de loopbaancoaching werden via opdrachten mijn diepere waarden helder. Dit vormde voor mij een confronterende spiegel met mijn alledaagse werkelijkheid. Hiermee moest ik aan de slag! De uitdaging zat dieper dan mijn initiële vraag over de situatie op mijn werk.”

Lees hier het verhaal van Sue

Ali Salah, IT medewerker, 31 j

“Marieke leerde mij om mijn toekomst stap per stap te plannen. Soms was ik iets te ongeduldig en wilde ik te snel gaan. Het helpt ook om iemand te hebben die je begeleidt bij de problemen die je ondervindt bij het zoeken naar werk. Iemand die van buitenaf meekijkt.” 

Lees hier het verhaal van Ali Salah