1 september

“Ons voordeel is dat je in OKAN mag lesgeven met een brede waaier aan diploma’s: behalve de traditionele taalleraren hebben we ook mensen in dienst met een diploma slavistiek, sinologie of kunst. We vinden ook zij-instromers die hun carrière uit idealisme een draai willen geven. Zoals de reclameman die voor de klas koos met het diploma lager onderwijs dat hij ooit behaalde, en nu echt het verschil wil maken.” Woorden van onze directeur, Joris Verlinden in Klasse

Zij-instromer en student

Ja, als zij-instromer en slavist kreeg ik die kans. En nu start ik weer voor een nieuw schooljaar in de schakelklassen om de nieuwkomers voor te bereiden op hun stap naar het regulier onderwijs of een beroepsopleiding.

Intussen ben ik ook als student de Educatieve Master gestart, een pittige opleiding om een volwaardige lerarendiploma te bekomen. Gelukkig pluk ik voor al dat leren dagelijks uit de realiteit.

Fier op onze school, Marco Polo, of Stedelijk Lyceum Offerande, waar we met hart en ziel van start gaan met onze leerlingen. Lees hier het verhaal van onze directeur over het diversiteit in ons team, in onze school, de maatschappij.

Blij dat ik er dit jaar voor het eerst ook op 1 september bij kan zijn.

directeur Joris Verlinden omringd door leerlingen