Coaching in beweging

Wie me kent als coach, weet dat ik al langer de gesprekken wel eens al wandelend durf te plannen. Wandelcoaching maakt me dan ook blij, want het zet ons zowel letterlijk als ook figuurlijk in beweging. Dus spreek ik vaak af met mijn coachee aan een mooie groene omgeving in het Antwerpse.

Vanaf nu heb ik ook aan vaste stek om de wandelcoaching te starten, bij een idyllisch kasteeltje aan het Rivierenhof. Niet om binnen te gaan zitten, maar om van daaruit te vertrekken op weg naar werk waar je je beter bij voelt. Ontmoet me bij het kasteel Sterckshof en ga mee op wandel in het grote park met vele onbekende hoekjes. Laat je inspireren en verwonderen door de natuur terwijl we in het gesprek duiken.

En het weer dan? Tja, dat weten we vaak niet op het moment dat we een afspraak plannen. Maar wees gerust, zelfs met een regenjas of dikke trui is wandelen nog heerlijk. Al bij al valt het hier meestal goed mee. En als het té slecht is, dan kunnen we nog altijd ergens schuilen.

Ook zin om in beweging te komen? Vraag ernaar als je je aanmeldt voor de (loopbaan)coaching.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *