kern in pit

De kern in pit

De pit is het centrale deel van een vrucht, goed verborgen voor de buitenwereld, maar de kern waarin alle potentieel besloten ligt.

In de loopbaanbegeleiding gaan we samen op zoek naar waar jouw kern zit, want als je van daaruit in je werk en je leven kunt staan, kan je een gezond evenwicht vinden. Ik geloof dat als je vanuit je kern, vanuit de pit kunt kiezen, je de loopbaan uitbouwt waar je jezelf het best in thuis kunt voelen. Want thuis voelen is vooral jezelf kunnen zijn.

Een loopbaan lijkt soms gebouwd op toevalligheden, kansen en opportuniteiten. Toch heb je bij elk kruispunt op die baan de kans om keuzes te maken. Welke rode draad zie je in de keuzes die je eerder maakte? Heb je je soms te veel laten leiden door anderen in plaats van naar je eigen kern te luisteren?

Eenmaal je weet wat ├ęcht belangrijk voor je is in werk en in het leven, dan is het maken van keuzes een stuk gemakkelijker: ga bij elke twijfel of kruispunt terug naar je pit, check welk van je keuzes het dichts bij jouw kern ligt en ga ervoor.

Als loopbaancoach ondersteunen we je in die zoektocht, naar wat ├ęcht belangrijk is en om goed keuzes te kunnen maken.

Klaar om je eigen pit te ontdekken? Nood om bij jezelf thuis te komen?  Zin om vanuit je pit nieuwe dingen te laten ontkiemen?  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *