it's ok not to be ok

It’s o.k. not to be o.k.

Met deze uitspraak haalde Naomi Osaka, nummer twee van de wereld in het vrouwentennis, de cover van Time Magazine. Zij pleit voor een ‘mental health day’ of baaldag voor iedereen.

nina.be (HLN)

Een journaliste van Nina.be belde me op om te horen wat dit betekent op de werkvloer. Bestaat het al? Hoe vraag je dit aan je leidinggevende? Zijn er risico’s en is één dag voldoende?

In dit artikel deel ik mijn expertise (pdf vind je onderaan dit bericht). En laat dat duidelijk zijn: het is o.k, daar ben ik het helemaal mee eens. Nu is het kwestie van te zorgen dat ook de wereld, de werkvloer en jezelf het o.k vinden om eens niet o.k te zijn!

Radio NRJ

De volgende ochtend (14/7) belde Xander Peeters me van Radio NRJ om verder op dit thema in te gaan. Over hoe de tijd rijp is om ons kwetsbaarder op te stellen, om niet altijd flink te zijn. Over hoe de werkomgeving ook klaar moet zijn om hiervoor open te staan. En over hoe we erger kunnen voorkomen door tijdig op de rem te gaan staan.

Luister hier naar het fragment:

luister hier naar mijn gesprek met Xander Peeters op Radio NRJ

1 thought on “It’s o.k. not to be o.k.

Comments are closed.