Wondergieterij

Zet het in je Ikigai!

Onlangs waren we op schrijfweek van Wisper. Een bende woordenzoekers op een hoopje die elkaars teksten leest en mee nadenkt. Zeer inspirerende week voor mijn boek. De goesting kwam weer helemaal terug, met als gevolgd dat ik me deze regenzomer geen moment kan vervelen.

Kantelpunten

Een medeschrijfster, Lena Vermeulen, maakt prachtige verhalen en gedichten voor kantelpunten in het leven. We dachten samen na over hoe zij haar kantelpunt in de wereld kon brengen, namelijk haar website lanceren.

Ikigai

Ze schreef over wat ze doet en goed kan, waar ze van houdt, waarom ze het doet. Dat alles ging voor mij over de Ikigai van haar leven. Samen deden we de oefening om haar verhaal te vatten in de Ikigai. Niet enkel hielp het haar om het zo visueel te zien, ze zette het resultaat ook prompt mee op haar website. Zo kon iedereen haar ikigai mee zien.

Eigenlijk wil ik die oefening ook nog wel eens voor mezelf doen. Ik beloof het resultaat dan ook hier te delen.

Goesting?

Zelf ook zin om stil te staan bij je Ikigai? Maak gewoon een afspraak via deze link en we bekijken samen hoe we dit aanpakken.