Johannes & Marieke Radio 1

Met de broers op Radio 1

Op Hemelvaartsdag mocht ik op Radio 1 samen met mijn twee broers, Pieter en Johannes, plaatjes kiezen en samen herinneringen delen. We waren uitgenodigd voor het programma De Familie Genard.

Op voorhand kregen we een lijst met al onze favoriete nummers. Laat het voor mij nu net zo moeilijk zijn om keuzes te maken tussen al die fijne muzikale herinneringen. Ik genoot wel van het proces en maakte een Spotify-lijstje met al mijn keuzes, ook diegene die niet uitgezonden werden.

Je kan de volledige uitzending van 2u beluisteren op Radio 1, De Familie Genard : creatief met woorden en muziek. Hier mocht ik vertellen over mijn boek, over mijn reizen bij de Roma zigeuners, over mijn eerste muzikale herinnering in Parijs.

Leuk ook om die talrijke reacties nadien te ontvangen, van bekenden en van onbekenden.

Dank aan Radio 1 voor deze uitnodiging en aan de broers Genard om dit zo fijn samen te doen.

foto hierboven @Dorith Govaerts, van mezelf en Johannes