Op de cover

Als de postbode zo’n pakketje brengt, dan maakt mij hart een sprongetje. Blij met het eerste nummer waar ik als redacteur mee aan mocht werken. Meer zelfs…

Dit tijdschrift voor LoopbaanVisie gaat helemaal over zingeving. En ik mocht er een artikel voor schrijven over de ikigai in mijn loopbaanpraktijk, over de reden van bestaan uit de Japanse cultuur.

Ja, het is vakliteratuur, het is de plek waar ik mijn expertise als coach graag met collega’s deel. En een plek waar ik mijn schrijfkriebels kwijt kan. Want in die 16 jaar loopbaancoachen heb ik al heel wat methodes, invalshoeken, doelgroepen, contexten zien passeren.

Binnenkort deel ik graag mijn artikel. Nu ben ik super fier dat het zelfs op de cover vermeld staat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *