PITstop online kennismaking

Terwijl de coronacijfers weer stijl omhoog gaan, vrezen we met zijn allen wat er ons de komende maanden te wachten staat. Want onze twijfels rond werk blijven ook komen. Hoe combineren we werk en gezin? Hoe is samenwerken mogelijk vanop afstand? Vinden we onze waarden nog terug in ons werk?

Gelukkig zijn we intussen vertrouwd met online tools en kunnen we ook online loopbaanbegeleiding aanbieden of via het scherm kennismaken. De PITstop bij de koffie in Bar Bakeliet blijft doorgaan, maar niet iedereen geraakt tot daar of voelt zich veilig om nu nog buiten te komen. Daarom is er vanaf nu ook de PITstop online.

Waarom?
Wanneer?
Wat?

Wil je onderzoeken of loopbaanbegeleiding iets voor jou is? Wil je vrijblijvend kennismaken met een loopbaancoach om te zien of je daar met je vraag rond werk terechtkunt? Onzekerheid over je toekomst? Op zoek naar je balans? Kom gratis kennismaken: Vanaf nu hebben we de ook PITstop online voor wie niet tot in de koffiebar geraakt.

Elke twee weken, op donderdag tussen 12u en 13u30 kan je terecht bij Marieke Genard, loopbaancoach bij Pit Loopbaanbegeleiding van Kessels & Smit in de regio Antwerpen.

Data: 15/okt, 29/okt, 12/nov, 26/nov, 3/dec, 17/dec, 7/jan, 21/jan, …

Wandel digitaal binnen via de link en leg je werkvraag voor aan de coach. Is de coach in gesprek met iemand anders, dan wacht je even je beurt af in de digitale wachtkamer. Wil je alvast een plekje reserveren? Laat hier een berichtje achter voor de coach.

De ideale manier om te ontdekken hoe je werk kan maken van nog meer PIT in jouw loopbaan en te verkennen wat we daarin voor je kunnen betekenen.