Pitstop

PITstop: op de koffie

Gratis en vrijblijvend kennismaken

Je worstelt al even met vragen rond je werk. Vragen over keuzes die je moet maken. Over dat ‘het anders moet’, maar je weet niet goed hoe. Over wat je volgende stap zal zijn.

Dan kan ik je als loopbaancoach in een reeks gesprekken misschien ondersteunen. Wil je weten of loopbaanbegeleiding het antwoord kan bieden op je vraag? En of de klik met mij als er coach wel is? Dat kan je vrijblijvend komen onderzoeken.

Ik nodig je uit voor een PITstop in Bar Bakeliet in Borgerhout. Bij een kopje koffie of iets fris kunnen we vrijblijvend kennismaken.

Wanneer?

COVID-update: Wie liever geen directe contacten heeft kan nog altijd online vrijblijvend kennismaken. Neem contact op via mijn contactpagina.

Vanaf 8 september 2021 elke twee weken woensdag voormiddag van 9u30 tot 11u00.

 • 8/sep
 • 22/sep
 • 6/10
 • 20/10
 • 10/11
 • 24/11
 • 8/12
 • 22/12

Alle recentste updates rond de data vind je ook hier op Facebook

Waar?

Je vindt me aan een tafeltje in Bar Bakeliet of op het terras. Ik heb een bordje ‘PitStop’ bij me staan. Schuif gerust aan en we kunnen kennismaken.

Ben ik in gesprek? Dan laat je mij of de barman even weten dat je er bent. Ik kom je halen zodra mijn lopend gesprek is afgerond.

Wat te verwachten?

Je kan hier kort je vraag toelichten. En ik vertel hoe ik te werk ga, wat je van een traject kunt verwachten. Op een half uurtje kan je zo een beeld krijgen en zien of dit is wat je nodig hebt.

Indien je JA zegt voor een traject maken we meteen een afspraak op een plek die ons wat meer privacy voor een goed gesprek kan bieden. Of voor een wandelcoaching.

Maar je hoeft ook nog niet ter plekke te beslissen. Je mag het gesprek gerust even laten bezinken. Besluiten het niet te doen of er even tijd over laten gaan. Allemaal goed.

Dus, kom af voor een koffie en leg je vraag aan me voor!

WELKOM!

3 thoughts on “PITstop: op de koffie

 1. Pingback: Waarom het nu tijd is om te zaaien ⋆ Marieke Genard

 2. Pingback: PITstop online kennismaking ⋆ Marieke Genard

 3. Pingback: Back on track ⋆ Marieke Genard

Comments are closed.